+90 533 373 72 77

+90 533 373 72 77

Tekne Tatili – Mavi Yolculuk

Denize yazılan Ege masalı; Mavi Yolculuk Tekne Tatili

Mavi Tur ya da diğer adıyla Mavi Yolculuk; ünlü yazarımız Halikarnas Balıkçısı tarafından tatil sözlüğümüze kazandırılmış bir terimdir. Ülkemizin Bodrum – Antalya arasında bulunan bölgede Marmaris, Gökova Körfezi, Ekincik, Dalyan, Göcek Koyları, Fethiye Körfezi, Kalkan, Kaş, Kekova kıyılarında düzenlenen konaklamalı tekne kiralama, haftalık gulet kiralama organizasyonlarına verilen genel isimdir. 

Genelde haftalık tekne kiralama şeklinde düzenlenen Mavi Yolculuk; tatilcilere ailecek yaşanacak keyifli, dingin ve özgür bir yol öyküsü sunar. Geleneksel olarak haftalık kiralık gulet tercih önceliğidir. Yatta tatil, misafirlere diğer seçeneklere göre daha esnek bir tatil sağlar. Göcek tekne kiralama, haftalık tekne tatili planlayanların öncelikli tercihlerinden birisidir.

Yat tatili, uzun ve yorucu tekne yolculuğundan öte seçilen koy ve adalarda uzun molalar şeklinde işler. Genellikle günlük 2 veya 3 koyda verilen molalar teknede yemek, yüzme, su sporları ve dinlenme amaçlıdır.

Gulet kiralama ve haftalık yat kiralama için hazırlanmış programlar ve mavi yolculuk rotaları sektörde uzun yıllardır hizmet vermiş kaptanların tecrübeleri ve misafirlerimizin memnuniyeti göz önüne alınarak düzenlenir. Haftalık yat turu programları misafirlerimizle tur öncesi yapılan görüşmelerde tercihlere göre yeniden yapılandırılır. Fethiye ve Göcek çıkışlı Mavi Tur için en çok tercih edilen bölge Fethiye Körfezi, Göcek Koyları ve Ölüdeniz içeren programdır.

· Dalaman Havaalanı’na olan mesafesi,

· ulaşım kolaylıkları,

· eşsiz güzellikteki çok sayıda koy ve adacık,

· molalar arasındaki mesafenin çok uzun ve yorucu olmayışı

bu bölgeyi cazip kılar.

Göcek koyları bölgesinde bulunan

· Yassıca Adalar,

· Tersane Adası,

· Bedri Rahmi Koyu,

· Kleopatra Hamamı,

· Sarsala Koyu,

· Gemiler Adası vb.

gibi onlarca seçenek Mavi Tur haftalık tekne kiralama programlarında en çok adı geçen mola noktalarıdır.

Mavi Yolculuk süresince haftalık kiralık tekne personeli sadece teknenin idaresi ile değil aynı zamanda müşterilerin her türlü ihtiyaçları ile de ilgilenir. Teknede yemek hazırlanması ve servisi, kamaraların temizliği, teknede yaşam, tekne ve müşteri güvenliği ve diğer bütün hizmetler teknede bulunan kaptan, aşçı ve yardımcıları tarafından sağlanır.

Kiralık tekneler tercihe göre standart tekne, lüks tekne, delüks tekne gibi seçeneklere ayrılır. Bu seçenekler tekne standartlarıyla belirlenmektedir. Standart bir tekne güvenli, huzurlu ve keyifli bir tekne tatili sunarken tekne standartları yükseldikçe tekne üzerinde bulunan donanım da artar. Delüks yatlarda çok daha geniş kamaralar, jakuzi, jet ski, hostes servisi gibi konforu ve olanakları arttırıcı özellikler bulunur.

Mavide Tatil, haftalık yat kiralama, Göcek tekne kiralama, özel tekne turu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi ve haftalık kiralık tekne seçenekleri için lütfen ilgili sayfaları da ziyaret edin.

Haftalık Kiralık Tekne Seçenekleri için Buraya Tıklayınız..