+90 533 373 72 77

+90 533 373 72 77

Fethiye Tekne Kiralama

Fethiye Tekne Kiralama 

Kalabalıktan uzak. Sadece siz ve sevdikleriniz özel bir tatil haftası için en doğru seçeneklerden birisi mavi yolculuk, gulet tatili.

Batı Akdeniz, Güney Ege sınır ilçesi Fethiye. Coğrafi yapısının sunduğu avantajlar ve ulaşım kolaylığı sunmaktadır. Turizm sektörünün birçok alanında öne çıkan tercihlerin başında gelir.

Fethiye Körfezi içinde bulunan Göcek koyları ve adaları. Yat kiralama tatillerinin en bilindik ve tercih edilen rotalarından birisini oluşturmaktadır. Fethiye Tekne kiralama için en doğru merkezlerden birisidir.

Fethiye, Bodrum – Antalya arasında çizilen mavi tur rotalarının orta noktasında bulunmaktadır. Konumu itibariyle hem Bodrum – Marmaris hem de Kalkan, Kaş, Kekova yönlerine doğru çizilen güzergahlara olanak sağlamaktadır.

Bölgede bulunan dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajı, Kleopatra Hamamı, Yassıcalar, Bedri Rahmi, Sarsala koyu ve onlarcası. Bölgenin zenginliğini arttıran mola noktalarındandır.

Dalaman Havaalanı ile sadece 35 dakika mesafesi, İzmir, Afyon, Denizli ve Antalya ile olan direk bağlantısı ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Farklı kategori ve bütçelerde teknelerden oluşturduğumuz portföyümüzle hizmetinizdeyiz. Mutlaka size uygun bir mavi yolculuk teknesi bulacağınıza inanıyoruz

 

Fethiye kiralık tekne seçenekleri için lütfen buraya tıklayın.