+90 533 373 72 77

+90 533 373 72 77

Göcek Tekne Kiralama

Alternatif tatil seçeneklerinden haftalık yat kiralama tatilcilerinin en gözde rotaları Göcek Limanı’nda başlamaktadır. Göcek tekne kiralama tatili için en gözde bölgelerin başında gelmektedir.

Dalaman Havaalanı ile kısa mesafesi, kolay karayolu ulaşım olanakları, Göcek Koyları, Fethiye bölgesinde bulunan çok sayıda koy ve adacık, tekne çeşitliliği gibi artılar tercih sebebidir.

Göcek mavi tur tekne kiralama tatilleri haftalık gulet turları, motor yat kiralama ve birkaç günlük gulet kiralama organizasyonları şeklinde düzenlenmektedir.

Haftalık kiralık gulet tatilleri seçilen rota ve tekne standartları gibi tercihlere bağlı olarak farklı seçenekler sunmaktadır.

Fethiye Körfezi veya Göcek Koyları bölgesi, bu bölgeyle birlikte Ölüdeniz ve Gemiler Koyu Bölgesi içeren program özellikle dingin bir tatil tercih edenlerin öncelikli seçimidir.

Göcek Limanı’ndan başlayıp Marmaris’e kadar uzanan program Dalyan ve Ekincik gibi bilindik molalar içermektedir.

Kekova bölgesine gidiş dönüş temalı şekillendirilen program ise batık şehir olarak anılan Kekova antin kentinin büyüleyici güzelliği yanında Kalkan ve Kaş bölgesinin keyfini çıkarma şansı da vermektedir.

Daha uzun rotalar sevenlerin tercihleri de Bodrum’a kadar gidiş dönüş şeklinde çizilen bir rota ve Yunan Adaları olabilmektedir.

Tercih edilen rotaların detayları yat tatili başlangıcında veya haftalık yat turu süresince kaptanla ortak olarak belirlenmekte, tatilcilerin beklentilerini karşılamaya yönelik olmaktadır.

Göcek kiralık tekneler için lütfen buraya tıklayın.